• 04082457

Om oss

Trapperiet levererar exklusiva trappor för inomhusbruk med stomme av hårt trä eller stål till bra priser. Vi har både klassiska trappor med svängda vagnstycken och moderna trappor med centrumbalk av stål eller trä. Vi har även färdiga lösningar med LED-belysning i trappsteg eller vagnstycke. 

Våra trätrappor tillverkas normalt med en stomme av ask, något som ger både styrka och stabilitet. Alla trappor monteras på fabriken innan ytbehandlingen, för att säkra kvalitet och passform, innan den slutliga monteringen sker hos kunden.

Har du speciella önskemål kan vi tillfredsställa de flesta. När du hör av dig till oss, tar vi fram en offert på just din drömtrappa.

Trapperiet erbjuder trappor för inomhusbruk

Montering av trappor inomhus

Full trygghet..

Våra trappor säljs vanligtvis med både uppmätning och montering. Då är det ingen oro för att trappan inte ska passa eller vara svår att montera. Vi tar totalansvaret, så att du med glädje kan se fram emot att få en fin trappa. Vi erbjuder trappor inomhus i modern stil, klassisk stil och ståltrappor. Trapperiet har tillverkat trappor i 20 år för privata hem såväl som offentliga miljöer. Vi har inomhustrappor för alla stilar och vi hjälper till från skiss till färdig monterad trappa. Kontakta oss vid frågor angående trappor inomhus!