• 04082457

Om Trapperiet

Trapperiet levererar exklusiva trappor med stomme av hårt trä eller stål till bra priser. Vi har både klassiska trappor med svängda vagnstycken och moderna inomhustrappor med centrumbalk av stål eller trä. Vi kan leverera inomhustrappor med LED-belysning i trappsteg, handledare eller vagnstycke. Våra trappor har räcken i glas, stål eller trä och handledare i trä eller stål. Vårt kontor ligger i Vellinge, Skåne men vi levererar och monterar trappor i hela Sverige. 

Våra trätrappor tillverkas normalt med en stomme av ask, något som ger både styrka och stabilitet till konstruktionen, men vi bygger också i ek, om man föredrar det. Alla trappor inomhus provmonteras på fabriken innan ytbehandling, för att säkra kvalitet och passform, innan den slutliga monteringen sker hos kunden.

Om du har några speciella önskemål, så kan vi tillfredsställa de allra flesta. Vi har trappor för alla smaker och behov! Hör gärna av dig till oss så tar vi fram en offert på just din drömtrappa.

Trapperiet erbjuder trappor för inomhusbruk

Montering av trappor inomhus

Vi erbjuder våra kunder full trygghet..

Våra modeller säljs vanligtvis med både uppmätning och montering. Då är det ingen oro för att trappan inte ska passa eller vara svår att montera på plats. Vi levererar även utan montering om ni föredrar det. Vi tar totalansvaret, så att du med glädje kan se fram emot att få en fin trappa som passar in i just ditt hem. Vi erbjuder inomhustrappor i modern stil, klassisk stil och tillverkade i stål. Vi erbjuder även spjälor, handledare och stolpar i olika stilar så att du kan anpassa din trappa precis så som du vill ha den. Trapperiet har tillverkat trappor i över 20 år, både för privata hem såväl som för offentliga miljöer.

Vi har inomhustrappor för alla olika stilar och vi hjälper till under hela processen, från skiss till färdigmonterad trappa. För oss är kvalitet och säkerhet högsta prioritet, därför väljer vi material med stor omsorg. Kontakta oss gärna vid frågor angående inomhustrappor eller för en kostnadsfri offert!