• 04082457

Ståltrappor

Letar ni efter en trappa med stålstomme, har vi flera modeller att välja mellan. Stommen kan vara  en centrumbalk, sidoliggande vangstycken i platt stål eller underliggande vangstycken i fyrkantrör. De flesta typerna funkar båda på raka trappor, L-trappor och U-trappor, men helt raka centrumbalkar funkar enbart på en rak trappa eller en svängd trappa med viloplan. 

Ofta kombinerar man stålstommen med steg och handledare i trä, men vi kan även leverera steg och handledare i stål. Stålsteg är antingen galvaniserade för utomhusbruk eller gjort som en form, som man kan gjuta i efter montering. Då man kan få snygga terrazzosteg i sin trappa eller kanske färgat betong. Vi kan tyvärr inte erbjuda att gjuta stegen. 

Räcket tillverkas ofta i glas eller stål och finns i många varianter. Väljer man en trappa med glasräcke, kombineras det ofta med handledare i rostfritt stål. 

Vill man gärna ha LED lampor i stegen på sin trappa är stålstomme perfekt, då det är enkelt att dölja sladdarna i stålrören. 

Hittar ni inte det ni söker på denna sida, skicka gärna ett referensfoto av modellen ni söker. Då kan vi troligen tillverka en liknande lösning.