• 04082457
Vi erbjuder trappor inomhus för alla stilar - måttanpassade

Trappor inomhus

Vi har 20 års erfarenhet av att tillverka trappor inomhus i olika utföranden för såväl stora som små projekt. Vi kundanpassar våra lösningar i olika modeller, material samt för olika stilar. Vår specialitet är moderna trappor för inomhusbruk men vi levererar även modeller i klassisk stil eller i stål om ni föredrar det. 

Är ni intresserade av en trappa i enklare modell eller mer exklusiv och kundanpassad? Vi hittar en trapplösning för just dig och ditt hem till ett vettigt pris. Vi anpassar trapporna utifrån ert hem, oavsett om ni vill ha klassisk eller modern trappa. Med ett stort utbud av räcken i trä, stål och glas så hjälper vi er att ta fram er platsbyggda lösning. 

Olika modeller av inomhustrappor

Det finns olika trappmodeller för inomhusbruk. Oftast väljer man en rak trappa, en L-trappa eller en U-trappa, men ibland får man jobba med S-formade modeller eller spiraltrappor. Vi kan justera längd och bredd och utförande så trappan passar inomhus och ser ut som kunden önskar.

Det är det tillgängliga utrymmet som avgör vilken variant som funkar bäst. L-trappor och raka modeller passar ofta längs en vägg och öppningen i taket kan bli något långsmal. Det är ibland enklare med en långsmal öppning, då man slippar växla av i golvkonstruktionen.

U-modellen användas vanligtvis när man har behov för en kompakt konstruktion som kan placeras i ett nästan kvadratiskt utrymme. Båda L-trappor, U-trappor och S-trappor kan utformas med viloplan. Viloplanet tar dock upp extra plats, så trapporna behöver ett något större utrymme för inte att bli branta.

Trappor inomhus av hög kvalitet

För oss är kvalitet och säkerhet otroligt viktigt, därför väljer vi material med omsorg. En trappa ska hålla länge och därför erbjuder vi kundanpassade inomhustrappor i bästa kvalitet. Vi erbjuder exklusiva lösningar i olika material såsom hårt trä, stål och glas. Vi följer viktiga säkerhetsåtgärder när det kommer till trappinstallationer inomhus och erbjuder självfallet kundanpassade räcken i olika utföranden.

Vi är en helhetsleverantör som hjälper till från idé till färdig monterad trappa. Vi levererar även trappor utan montering om ni föredrar det, men vi monterar inget vi inte själva har tagit mått till. Kontakta oss för en gratis offert där uppmätning och montering är inräknat i priset!