• 04082457

Moderna trappor inomhus

Söker du en modern trappa, som kan försköna ditt hem? Då söker du kanske en trappa med centrumbalk i trä eller stål och räcke i glas? En cool svart entrétrappa med stegbelysning eller varför inte en helvit trappa? 

Våra moderna trappor kan göra ditt hem unikt och helt olika från andra hem. Moderna trappor inomhus är vår specialitet. 

De flesta varianter kan levereras både som rak trappa, U-trappa eller ev. som en L-trappa. Alla varianter kan levereras som inbyggd eller öppen. Vi har även fina spiraltrappor. Båda som ståltrappor och med vangstycken i trä. Balkar och vangstycken går att få i olika utföranden och kan alltid ytbehandlas efter dina önskemål. Ska det vara en vit trappa, en grå trappa eller ev. en svart trappa, är det inget problem. Vi målar trappan i precis den kulör du vill ha. 

Våra trappräcken kommer i många utföranden – alla för att ge din nya trappa precis den stil du önskar. För modeller inomhus kan du få glasräcke i olika varianter och färger, med stolpar i stål eller trä eller ev. helt utan stolpar. Vi har spjälor båda i trä och stål. Stålspjälorna levereras antingen rostfritt eller målad i valfri kulör. Stegen kan nästan alltid ytbehandlas, så att de matchar golvet i huset. 

Vi levererar även klassiska trappor inomhus

Vi levererar även trappor inomhus i klassisk stil med frästa spjälor och stolpar, profilerade steg och svängda vangstycken och handledare. Klassiska trätrappor i hårt trä. Vi levererar som utgångspunkt trätrappor med stomme i ask. Inga furu-trappor med kvistgenomslag och sprickor. Detta för att du ska få en innertrappa i bästa kvalitet, som är snygg i många år fram.  

Vi har tillverkat snygga trapplösningar i 20 år och har genom åren bidragit med mängder av snygga lösningar för såväl privata bostäder som trappor till offentliga miljöer. Det kvittar om du ska ha en trappa eller 50 trappor. Vi levererar trappor till både stora och små projekt med samma noggrannhet, kvalitet och service. Vi är en trapptillverkare du kan lita på för ett bra resultat. Vi levererar inte bara i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Vi båda mäter och monterar i hela Sverige. 

Vad kostar då din nya trappa? Fyll i formuläret under kontakt, ring oss eller skicka ett mail. Då återkommer vi snabbt med ritningar och pris på just din drömtrappa.